Boerderij de Steenuil

Ontspanning en Luxe voor groepen tot 18 personen

Groepsaccommodatie - voordelig met een grote groep

In onze mooie vakantieboerderij kunt u terecht met groepen tot 18 personen, waarbij u de beschikking hebt over acht slaapkamers, vier badkamers en een grote, sfeervolle woonruimte met open keuken. Wij nemen geen boekingen aan van groepen mensen onder de 30 jaar. Onze accomodatie leent zich uitstekend voor familiebijeenkomsten, we accepteren alleen vriendengroepen als het om samengestelde groepen gaat (mannen en vrouwen) en de leeftijd gemiddeld boven de 35 jaar ligt..  
Gelegen tussen het mooie Reestdal en het Staphorster bos in de driehoek tussen de steden Meppel, Hoogeveen en Zwolle, vormt De Steenuil een unieke gelegenheid om te genieten van de rust, privacy en luxe die de locatie biedt in de schitterende omgeving van de dorpjes Balkbrug en Nieuwleusen. 

Groepsaccommodatie - voor familie, vrienden of collega's

Boerderij de Steenuil biedt zeer flexibele en luxe groepsaccommodatie aan. Voor een vakantie of een (lang)weekend weg, maar ook voor een receptie, vergadering of cursus is boerderij De Steenuil een zeer geschikte keuze. Tijdens uw verblijf weet u zich verzekerd van rust, ruimte en privacy in een gezellige ambiance. Of uw verblijf nu kort of lang is, u kunt volop genieten van alle faciliteiten die de locatie biedt, maar tevens wandelen, fietsen, paardrijden, winkelen, uit eten gaan en vele andere activiteiten ondernemen in de directe omgeving met naburige prachtige steden zoals Ommen of Zwolle.