Boerderij de Steenuil

Ontspanning en Luxe voor groepen tot 18 personen

De huisregels van Groepsaccommodatie Boerderij de Steenuil

Voorafgaand aan de standaard huisregels zoals die eigenlijk overal gelden, maken wij u graag attent op twee motto's die wij niet alleen in het dagelijks leven hoog in het vaandel dragen, maar die ook - en misschien wel extra - van toepassing zijn voor een verblijf in de Steenuil:

- BEHANDEL EEN IEDER EN/OF DIENS EIGENDOM, ZOALS U ZELF OOK GRAAG BEHANDELD ZOU WILLEN WORDEN...
- PROBEER TIJDENS UW VERBLIJF ZOVEEL MOGELIJK TE "ONT-MOETEN"; WE MOETEN IMMERS AL ZO VEEL !

ALGEMENE REGELS:
Bij aankomst wordt ten minste één van u verzocht met ons een ronde door en om de boerderij te maken met uitleg van enkele zaken aangaande het gebruik, de huisregels en de "do's en don't-'s" tijdens en aan het einde van uw verblijf in de Steenuil. Hierbij gaan we ervan uit dat vervolgens alle overige gasten door u op de hoogte worden gesteld van deze uitleg en de geldende regels.

Al onze afvoeren leiden naar een hogedruk rioolsysteem, waardoor het doorspoelen van andere zaken -dan uw ontlasting, water en toiletpapier in normale hoeveelheden- direct tot verstopping leidt. Alle met ontstopping en reparatie verband houdende kosten zullen worden ingehouden op de borg.
Afgesloten deuren en kasten zijn bestemd voor privé- of andere doeleinden, en daarom niet voor niets afgesloten; als er iets ontbreekt of als u iets nodig heeft, vraag het ons.

Binnen mag nergens worden gerookt, buiten stellen we het op prijs dat u de peuken niet achterlaat op de grond, maar in de daarvoor bestemde asbak. Wees uiterst voorzichtig met vuur i.v.m. het rieten dak van de Steenuil (!)

Gelieve al het meubilair op zijn plek te laten staan, in overleg kan er eventueel iets worden aangepast.

De bovenverdieping en poolhouse graag zonder schoeisel betreden
Huisdieren zijn geen probleem, echter niet toegestaan op de slaapkamers en in de poolhouse. Ook is het in de Steenuil niet gebruikelijk dat deze zich begeven op banken of stoelen. Niet alleen brengt dit extra schoonmaakkosten met zich mee, er komen ook gasten die niet van úw huisdier houden. Uw huisdier buiten laten loslopen is voor uw eigen verantwoordelijkheid, mits goed onder appèl en dit dus geen overlast veroorzaakt voor omwonenden en andere dieren; er zit veel wild in de omgeving, en jagers en faunabeheerders maken doorgaans korte metten met loslopende huisdieren die het wild (kunnen) verstoren…!

Ondanks de ruimte rondom de Steenuil, zijn ook hier omwonenden en het wordt dan ook op prijs gesteld als u geen (geluids)overlast veroorzaakt. Houd u svp ook aan de algemene regel om na 22.00 uur de rust te respecteren, met name buiten.

Wanneer u onvolkomenheden constateert, meld dit ons dan zo spoedig mogelijk (zeker binnen 24 uur), anders loopt u het risico hiervoor aansprakelijk te worden gesteld aan het einde van het verblijf. Uiteraard kunt u voor vragen en problemen ook altijd bij ons terecht; mocht er onverhoopt niemand aanwezig zijn op de locatie, dan kunt u ons bellen, zie ook de map met alle gegevens.

Zwembad- en sauna gebruik is tussen 8.00 en 23.00 uur toegestaan.
Na het zwemmen graag overtollig water naast het zwembad verwijderen (uitglijdgevaar en hygiëne!) en het isolatiezeil weer over het bad trekken.

Gebruik van het zwembad is geheel op eigen risico, er is geen toezicht.

Sauna: uitsluitend in overleg, zodat wij weten wanneer de sauna in gebruik is (i.v.m. uw privacy) en vergeet niet de saunakachel na gebruik weer uit te zetten !