Boerderij de Steenuil

Ontspanning en Luxe voor groepen tot 18 personen

Overnachten en meer

Wanneer de deelnemers uit vele uithoeken van het land moeten komen, is overnachten wellicht ook een uitkomst en kunt u de dag in informele sfeer evalueren en laten bezinken. Ook voor meerdaagse cursussen of trainingen kunnen we uiteraard verschillende arrangementen bieden, met allerlei mogelijkheden zowel binnen- als buitenshuis.

Na een lange dag vergaderen en/of cursus....

Heerlijk ontspannen en wellicht even de sauna in en daarna een even dobberen in het zwembad. In de ontspanningsruimte serveren we hierbij, voor of na, desgewenst een hapje en een drankje waarna een ieder zich kan opfrissen of een stukje wandelen.

Misschien wenst u dan 's avonds diner buiten de deur en daarna weer verder met de bijeenkomst, wanneer u wilt regelen wij in overleg de reservering en/of vervoer. Of toch liever gewoon dineren bij ons in de rust van de Steenuil, een heerlijk uitgebreid buffet met zelfbediening of houdt u meer van bijvoorbeeld een 3 gangen menu met bediening.

De lange dag afsluiten op de wijze die u zelf voor ogen heeft en dan genieten van een welverdiende nachtrust. De volgende dag beginnen met een heerlijk ontbijt in het vooruitzicht, na bijvoorbeeld eerst een half uurtje aqua joggen onder begeleiding van een instructeur, het kan allemaal.